Robert Cazanciuc a fost ministru al justitiei in Guvernul Ponta, in perioada aprilie 2013-noiembrie 2015, acesta avand si o legatura de familie cu primul-ministru, deoarece sotia lui Cazanciuc, Rodica, este verisoara primara a lui Ponta.

Rodica Cazanciuc
Rodica Cazanciuc In 2013, Rodica Cazanciuc a fost protagonista unui scandal, presa dezvaluind ca a castigat concursul pentru postul de Director de reglementare in cadrul Autoritatii Aeronautice Civile Romane dupa ce contracandidatul sau s-a retras inaintea examenului final.
Conform ultimei declaratii de avere, Rodica Cazanciuc are un salariu anual de 133.282 de lei (11.106 lei pe luna, adica aproximativ 2.500 de euro).
Ea si sotul ei detin un apartament in Bucuresti, dar si o vila in Chitila, ridicata in 2010. Casa verisoarei lui Ponta are o suprafata de 233 de metri patrati, iar terenul aferent este de 2000 de metri patrati. In 2008, sotii Cazanciuc au contractat un credit de 108.200 de euro, probabil pentru inceperea construirii casei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si