"Du-te, ba, BIP de aici! Ai venit sa filmezi? Filmeaz-o pe maica-ta!", a spus primarul cand s-a vazut filmat.

Edilul are toate motivele sa fie nervos. E  cu toata politia pe cap, dupa ce i-a permis unui localnic sa taie un copac, desi omul nu era nici angajatul primariei si nu avea nici echipament de protectie. Daca ne uitam la ambulanta de la fata locului, e lesne de inteles ce s-a intamplat.

"A cazut din cupa? A cazut din cupa, nu auzi? El era in cupa, daca era legat cu funii, cu alea.. Ba, frate, nu te urci asa in cupa"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar primarul care a stiut sa-si iasa din minti in fata camerei de filmat n-a stiut sa-i spuna si sa se asigure, daca tot il lasa sa-si faca de cap. La scurt timp, bietul om a fost cat pe ce sa se faca una cu pamantul, sub privirile tuturor.

Marin Chitibura poate spune ca s-a nascut a doua oara. A scapat ca prin urechile acului, doar cu cateva rani.

Tot ca prin urechile acului spera sa scape si primarul cu povestea lui.

Jane Valcomeanu-primar comuna Orodel: "Stand aici in discutie si analizand cum sa taiem si cum sa facem sa nu rupem nici firele, nici sa cada pe casa oamenilor trece un baiat pe drum. cu o caruta. Domnule primar, ma sui eu"

Marin Chitibura, victima: "Daca eu am facut armata la parasutisti, am zis sa ma urc eu"

Jane Valcomeanu-primar comuna Orodel: Cand taia cu drujba, s-a lasat incet, lent 11.42 + 12.11 cand a facu asa, pe botul masinii, pe el l-a aruncat din aia in sus si a cazut. L-am dus la spital, i-am facut toate analizele, totul e in regula"

Marin Chitibura: Am cazut de la 12 metri. Ma simt asa, nu pot sa ma misc, nu pot sa ridic mana asta. Imi vine asa sa dorm tot timpul. Nu pot sa merg bine.

Numai ca norocul lui nu a tinut si-n fata politistilor care...

Alin Apostol-purtatorul de cuvant din cadrul IPJ Dolj:
Se efectueaza cercetari sub aspectul savrsirii de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor de santate si secruritate in munca.

Cat despre faptul ca si-a iesit din pepeni, primarul a recunoscut: "Limbajul meu a fost oricum nepotrivit. Nelalocul lui, in momente care... Nu m-am certat cu nimeni, decat trei cuvinte i-am spus"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si