Aliodor Manolea, parapsihologul devenit celebru pentru faptul ca l-a sustinut in campaniile electorale pe Traian Basescu, marturisind ca il protejeaza energetic pe acesta cu ajutorul "flacarii violet”, si-a incercat norocul si in afaceri. In 2008, el s-a asociat, alaturi de alti doi actionari, intr-o firma ce urma sa dezvolte un proiect imobiliar la Vaslui, cartierul rezidential "Stefan cel Mare”, cu o suprafata de 10.000 de metri patrati si un numar de 460 de imobile si 50 de spatii comerciale.

Presa locala a dezvaluit ca Manolea pusese la bataie terenul si ca actionarii trebuiau sa investeasca 27 de milioane de euro. Acestia au avut dificultati in a accesa un credit, iar proiectul s-a restrans, intr-o prima faza. "Cartierul va numara doar 3 imobile si se va întinde pe o suprafata de 4.800 mp, iar numarul locuintelor scade de la 460 la 300”, a anuntat presa locala.
Cartierul urma sa fie ridicat in mai multe etape, in functie de injectiile de capital, ultimele apartamente urmand sa fie puse in vanzare in 2014. Recent, cand s-a constatat ca proiectul exista doar pe hartie, aceeasi presa vasluiana a anuntat ca "proiectul este o afacere esuata”.




Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si