Dan Alexandru Cornea, personajul central al celui mai mare scandal din sanatate in ultimii ani din Romania, se afla pe lista datornicilor la ANAF. Patronul Hexi Pharma are de platit suma de 3.794 lei, din care 3.342 lei restanta la bugetul de stat si 452 lei la fondul national al asigurarilor sociale. Asta in ciuda faptului ca investigatiile realizate in ultima luna au scos la iveala ca Dan Condrea s-a imbogatit de pe urma vanzarilor dezinfectantilor, despre care s-a descoperit ca nu se respecta concentratia de pe eticheta.


Compania Hexi Pharma, condusa de Dan Alexandru Cornea a raportat in 2014 o cifra de afaceri de 19 milioane lei si o cota de piata de 40% pe piata dezinfectantilor. Profitul pentru anul respectiv a fost de 1,8 milioane lei, insa si datorii de-a dreptul uriase, de peste 20 milioane euro.
Dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor, testele realizate au relevat faptul ca produsele Hexi Pharma erau diluate chiar si de 2.500 de ori. Aceste produse erau distribuite in majoritatea spitalelor din Bucuresti si din tara. Dupa anuntarea rezultatelor, compania lui Condrea si-a prezentat scuze in public iar procurorii au demarat o ancheta penala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si