O comunitate intreaga s-a mobilizat inca de ieri si rascoleste fiecare centimetru de pamant, in cautarea copilului. Peste o suta de ofiteri, jandarmi, pompieri, localnici, au cercetat pana acum zona si imprejurimile. Baietelul de 1 an si 7 luni are deja 24 de ore de cand este dat disparut, iar fiecare ora ce trece poate face diferenta intre viata si moarte.

Baietelul a fost vazut ultima data ieri dupa-amiaza, in jurul pranzului.
Mama era in casa, alaturi de cei trei copii, atunci cand micutul impreuna cu surioara lui mai mare au iesit afara, sa se joace. S-au indepartat de locuinta iar femeia nu si-a dat seama ca au disparut. Cum in apropierea casei este un rau, mama a intrat in panica gandindu-se la ce e mai rau, asa ca a anuntat imediat rudele si autoritatile. Cautarile au inceput de urgenta.

Pana la lasarea intunericului nimeni nu a putut sa dea de urma celui mic. Autoritatile au supravegheat pana tarziu, in noapte, locul in care raul se varsa intr-un baraj, insa totul a fost zadarnic. Cautarile au fost reluate in aceasta dimineata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si