"Sunt casato­riti, am facut si nunta", afirma Arca­die Ochin­ciuc pe 16 mai, pentru presa din Moldova, despre rela­ţia din­tre fiica sa, Uliana, si Dan Ale­xan­dru Con­drea, afaceristul decedat duminica seara intr-un accident rutier. "Eu am vazut ce se scrie, des­pre rac­keţi... De 30 de ani sunt în medi­cină. I-am învă­ţat şi pe ei, copiii mei. Au învă­ţat aici, apoi au ple­cat în Româ­nia. Ce fel de rac­keţi..

Copiii mei învaţă la Uni­ver­si­tate. Poate ar fi mai bine să vadă la Universitate cum învaţă. Dar, mă rog, aşa sun­teţi voi, jur­na­liş­tii”, marturisea Arca­die Ochinciuc.
Arcadie Ochinciuc si fata lui, Uliana
Arcadie Ochinciuc si fata lui, Uliana
Socrul lui Condrea facea referire la dezvaluirile din Gazeta Sporturilor, care- fiind vorba de implicarea Ulianei Ochinciuc in cazul Hexi Pharma- a scris ca sotia lui Condrea ar fi cunoscut cativa racketi care pentru 5000 de dolari ar fi "rezolvat" orice problema. Condrea si Uliana s-au casatorit in 2012 si au un copil de 4 ani.
Nascut in 1975, Dan Alexandru Condrea, afaceristul mort duminica, intr-un accident rutier,  a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila” din Bucuresti in 1999 si are un MBA la Academia de Studii Economice. A devenit apoi patronul Hexi Pharma, companie despre care Euractiv afirma ca a fost infiintata de tatal sau, Virgiliu Condrea, fost presedinte al Colegiului Farmacistilor- Filiala Bucuresti, si de Ion Mateescu, inspector general la Directia Farmaceutica inainte de 1989 iar ulterior, primul secretar al Colegiului Farmacistilor din Romania.
Mateescu ar fi iesit in firma in 1996, in locul sau venind Dan Condrea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si