Tinerele, majoritatea din Galati, Braila,Buzau si Tulcea, treceau prin chinuri de neimaginat. Erau batute, infometate si obligate sa se prostitueze, relateaza adevarul.ro.

Pentru serviciile lor, tinerele primeau undeva intre 100 si 300 de lei. De multe ori erau supuse la perversiuni crunte, fiind batute cu salbaticie, iar daca refuzau, erau amenintate cu moartea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ai auzit, fa, ce ti-am zis? Daca aud reclamatii de la clienti, iti tai nasul, scroafo! Faci ce vor aia sa faci, da-te dracului de boarfa!”, sunt cuvintele pe care unul dintre proxeneti i le-ar fi adresat unei copile de 13 ani.

Potrivit primelor informatii, si familiile tinerilor ar fi fost amenintate, in timp ce cateva tinere au fost vandute chiar de catre familiile lor. Printre clienti s-ar fi aflat si oameni de afaceri importanti sau politicieni.

Cei trei  proxeneti, Eftinca Marcel, Ganguta Traian si Calin Felicia, au fost arestati pentru savarsirea infractiunii de trafic de minori in forma continua.

"In cauza exista suspiciunea rezonabila incepand cu anul 2015 si pana in prezent, inculpatii au racolat, transportat si gazduit mai multe minore cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani si profitand de starea a vulnerabilitate

a acestora le-au determinat sa practice prostitutia pe raza municipiilor Braila si Galati”, au precizat anchetatorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si