Doamnele si-au lasat nepotii acasa, si-au intins cearasfurile pe iarba si, dupa ce-au facut vant hainelor, s-au lungit la plaja.

Printre femeile trecute bine de prima tinerete topless-ul a fost la putere.  Domnii au preferat sa stea la umbra si sa incinga un meci de sah.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si nemtenii au iesit, la soare, ca ciupercile dupa ploaie. La cele 30 de grade, cate au aratat termometrele, ar fi fost pacat sa se coaca-n case. Unde mai pui ca bronzul de garla nu se compara cu nimic.

Pregatiti cu prospoape, palarii si apa rece ca gheata, pensionarii  nu s-au plans ca fac plaja printre buruieni si maidanezi. Bani de litoral nu au, si oricum, soarele e acelasi peste tot. „N-am bani pentru mare. Nu-mi permit”, spune un pensionar din Piatra Neamt.

Cine-a zis ca lunea nici iarba nu creste n-a fost in Brasov! O hora le mai lipsea celor de aici.

In rest le-au avut pe toate.

De maine, soarele insa va fi scump la vedere, in aproape toata tara. Sunt asteptate ploi, furtuni si descarcari electrice, dar, in ciuda lor, temperaturile nu vor scadea simtitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si