In perioada 30 mai- 2 iunie, Marius si Ruth Bodnariu s-au infatistat inaintea unei comisii administrative locale, care decide daca cei doi vor fi decazuti din drepturile de ingrijire a propriilor copii sau daca familia va fi reintregita.

La infatisarea din noiembrie, atunci cand cei cinci copii ai familiei Bodnariu, au fost preluati de autoritati, Protectia copilului a cerut decaderea temporara a parintilor din drepturi pentru ca aceasta institutie  sa aiba timp sa cunoasca exact familia si sa-si dea seama daca micutii sunt in siguranta.



In urma mai multor proteste, ale diverselor interventii ale avocatilor familiei Bodnariu, dar si ale presiunilor diverse, in urma cu doua luni, cel mai mic dintre copii a fost readus acasa, dar ceilalti patru, doi baieti si doua fete, au ramas in grija statului norvegian.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si