Acum un an, inainte de Paste, copiii din Negreni zambeau, dupa ani lungi de suferinta. Zambeau pentru ca dumneavoastra cei, de acasa i-ati ajutat sa simta macar o data in viata ce inseamna fericirea.

Minunea a venit pentru ei de la preotul satului. Nici parintele nu stie cum a reusit pana acum sa stranga atatea. Insa, visul cel mai mare este acela de a termina cele doua odai din curtea bisericii pe care vrea sa le transforme, tot pentru copii, in camera de studiu si cabinet medical.

A reusit intr-un an sa ridice o cantina. Mancarea insa, este putina, dar de fiecare data cand camara bisericii se umple ii pofteste la masa pe toti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cand cei care ne-au ajutat deja, nu mai pot. Maica Domnului ne trimite alti oameni sa continuat lucrarea noastra aici”, spune preotul. Bogdan Danu este mai mult decat un preot pentru aceste suflete, este parintele lor.

Gabriel are 11 ani. Locuieste impreuna cu fratele si parintii sai intr-o cocioaba de chirpici la marginea statului. Haine noi nu a avut niciodata iar dulciuri nu isi aminteste cand a mancat ultima oara.

Ceea ce isi doreste insa este mai presus decat orice!

Mult nu va cer acesti copii, de fapt nu cer nimic. Insa am putea cu totii sa ii ajutam, sa le indulcim putin viata atat de amara. Au nevoie de orice, alimente, haine, incaltari si rechizite. Si pentru viitorul lor ar mai fi nevoie de ceva materiale de constructie pentru camarutele in care vor invata si vor fi consultati de medici.

ASOCIATIA CASA PLINA, CONT BANCAR- IBAN: RO11RNCB0304150259970001BCR, PREOT BOGDAN CRISTIAN DANU, TELEFON: 0763619189, SAT NEGRENII DE JOS, JUD. TELEORMAN)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si