Cele mai interesante cazuri sunt ale lui Catalin Cherches, candidat din arest la Primaria Baia Mare, dar si a lui Adrian Domocos, candidat la Primaria Beius, om ce a ramas fara drepturi electorale cu doua zile inainte de alegeri.

Din lista celor 51 de perimari cu probleme cu legea sunt 4 demisi de prefecti, 9 care si-au dat demisia, 14 sunt suspendati si 24 ocupa in continuare aceasta functie.

Desi au probleme cu legea, asta nu ii impiedica pe 25 dintre acestia sa candideze din nou pentru un fotoliu cald la Primariile lor.

In randul acestora se numara nume grele precum Marian Vanghelie (judecat pentru luare de mita), George Scripcaru (judecat pentru luare de mita), Romeo Stavarace (cercetat in mai multe dosare de coruptie, are o condamnare la trei ani de inchisoare cu suspendare), Robert Negoita (urmarit penal de DNA pentru evaziune) sau Lia Olguta Vasilescu (urmarita penal pentru luare de mita si spalare de bani).

Alegerile locale au loc maine, iar Romania, se pare, ca e nevoita sa aleaga din nou persoane care sunt certate cu legea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si