Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu doar Elena Udrea poate da cu mopul...Gabriela Firea a dat cu matura. Iar sotul se mandreste cu ea.

"Eu sunt de 10 ori mai mandru si ii multumesc Bunul Dumnezeu si Maicii Domnului pentru faptul ca mi-a dat un asemenea om", a spus Pandele.

Aseara, ora 21, la sediul PSD, Liviu Dragnea i-a dat cate un trandafir Gabrielei Firea: "unul pentru curaj, unul pentru tenacitate si unul pentru responsabilitate".

Trei trandafiri si sute de cuvinte de lauda. Aprecieri pe care Gabriela Firea le auzea de la sotul ei cu mult inainte sa devina primarita.

PANDELE: Ea a reusit sa faca din mine un pacatos, un om temator de Dumnezeu. Ea mi-a dat cifrul care m-a facut sa descopar rugaciunea"


Gabriela Firea are 44 de ani. S-a nascut in Bacau intr-o familie cu multi copii.
Nu intotdeauna a fost fericita pentru ca viata a incercat-o si pe ea. Si-a pierdut sotul, pe Razvan Firea, dar  dupa.... l-a cunoscut pe Florentin Pandele. S-au casatorit in urma cu 6 ani.

Dupa o cariera in televiziune de 22 de ani, Gabriela Firea a schimbat brusc macazul si a intrat in politica.

Gabi Firea: Am vrut la 40 de ani sa plec de la 0 si sa realizez cateva lucruri impreuna cu noii mei colegi.


Doamna viitor primar este obisnuita cu obiectivul camerei de filmat. A fost si purtator de cuvant al PSD in timpul alegerilor prezidentiale din 2014. Atunci a facut o gafa pe care multi au considerat-o impardonabila.

FIREA: Din punctul meu de vedere a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit ci si a avea copii.

Gabriela Vranceanu Firea are 3 copii, 2 cu actualul sot si unul din prima casnicie.

GABI Firea: Multumesc familiei mele care m-a suportat in toata aceasta perioada...sotului si copiilor. Incerc sa ma revansez. Va iubesc pe toti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si