Fetita avea probleme cu coalana asa ca parintii au decis sa o duca la medicul Victor Emilian Bot, vestit in oras, pentru sedinte de acupunctura si presopunctura, pentru care plateau 100 de lei, relateaza stirileprotv.ro.

Dupa prima sedinta, tanara i-a povestit unei prietene ce s-a intamplat, apoi parintilor. La urmatoarea sedinta, cu ajutorul politistilor, tranara a mers la cosult cu un aparat de inregistrat.

Fara sa o mai agaseze de data aceasta, barbatul incerca sa isi gaseasca scuze.

"Medic- Te deranjeaz??

Fetita- da

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medic- Data trecuta nu ai zis. Iertare, ma ierti?

Fetita- Da sa stiti ca am spus unei prietene, mi- a spus sa le spun parintilor.

Medic- Ei, las? imi cer iertare, imi cer scuze.

Fetita- O sa le spun parintilor.

Medic- Imi cer iertare, scopul era de armonizare am vrut sa te deschizi.

Poate nu a fost corect si sanatos dar sincer nu am facut ceva rau. Tu esti o fata extraordinara. Nu stiu ce sa fac sa îndrept lucrurile. As vrea sa se puna punct, nu sunt batjocoritor de copii."

Barbatul a fost ridicat de politisti si dus la audieri, unde si-a recunoscut fapta. El a fost arestat 30 de zile pentru abuz.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si