Asa arata acum statia in care a avut loc groaznicul accident
Asa arata acum statia in care a avut loc groaznicul accident La inceputul lunii aprilie, cinci persoane si-au pierdut viata dupa ce un sofer in varsta de 27 de ani, Marius Negoita, a intrat cu masina in ei. Oamenii asteptau aubozul in statie. Tanarul conducea neregulamentar, avea 115 kilometri la ora si dupa ce i-a spulberat pe oameni, s-a oprit intr-un stalp. Tanarul a ajuns la spital, insa cu rani usoare.
Acolo i s-au facut mai multe teste pentru a se depista daca a consumat alcool sau droguri, asa cum se vehicula. Rezultatele au infirmat insa acest zvon.
In urma cu doua luni, aici avea loc o tragedie
In urma cu doua luni, aici avea loc o tragedie

Marius se afla in arest preventiv, dosarul fiindu-i trimis in judecata la Tribunalul din Braila. Rudele victimelor au inceput sa faca cereri prin care cer daune. Conform presei, una din rude ar cere 1.250.000 de euro.


“Statia mortii”, asa cum o numesc brailenii, a fost refacuta, iar oamenii nu par sa aiba teama sa astepte autobuzul. Puhoi de oameni asteapta in statie. E drept ca unii stau langa trotuar si au ochii in patru la masinile de pe strada, insa sunt altii care se asaza pe scaunele din statie si asteapta, linistiti, autobuzul.
El a provocat accidentul
El a provocat accidentul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si