Ajunsa la 62 de ani, Monica Pop, director al Spitalului Oftalmologic din Capitala, traverseaza un moment delicat din cariera, fiind acuzata ca a fost angajata unei companii ce inchiriase un spati chiar in incinta institutiei pe care o conduce de 23 de ani. De-a lungul timpului, Pop a povestit cat de devreme si-a dat seama ca medicina este chemarea ei in viata. "Am avut de ales intre avocatura si medicina.

La 7 ani eram in sala de operatii, la 9 stiam sa fac injectii", a marturisit celebra doctorita, care la 5 ani a avut parte de prima interventie de prim ajutor, atunci cand a ajutat la pansarea a doi copii care se accidentasera langa casa ei.
Si faptul ca ambii parinti au fost medici a contribuit din plin la alegerea Monicai, care a asistat la varste fragede la operatii cat se poate de complicate si foarte greu de privit si pentru un adult, aspect care a marcat-o initial, dar de care a reusit sa treaca in timp. Tot din copilarie, Monica Pop a pastrat niste amintiri de neuitat si despre nazbatiile pe care le facea la ore, ca sa se razbune pe profesorii enervanti: "M-am gandit cum sa fac sa intre o radasca pe sub pantalonii domnului profesor. Ca sa dobandesc tehnica, am facut antrenament cu bunica mea, o puneam sa tina glezna pe langa mine si puneam radasca pe glezna", a spus Monica Pop la Antena 2.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si