"Consider ca echipa noastra a avut doua reprize diferite. Prima a fost buna, cu foarte multe momente bune, am si marcat. Am avut situatii in care daca marcam, prin Chipciu, bara lui Sapunaru", a declarat Iordanescu, potrivit sport.ro.

"Dupa pauza am vrut sa marim avantajul. Le-am zis sa nu faca pasa inapoi, sa punem probleme pe benzi, sa inchidem jocul cu golul 2.

Am cazut fizic, nu am avut posesie, forta sa dezvoltam jocul si am fost nevoiti sa facem doua schimbari fortate. Altceva ne-am fi dorit sa facem. Ma refer la schimbarea lui Pintilii, care acuza o accidentare serioasa si la accidentarea lui Razvan Rat", a adaugat selectionerul Romaniei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Acesta a mai declarat ca ar fi pacat sa pierdem meciul cu Albania, mai ales acum cand calificarea e "la mana noastra".

"O victorie cu Albania ne-ar aduce sansa sa iesim din grupa. Ne-am propus mult, sa castigam acest meci cu Elvetia.

Daca marcam golul 2 poate am fi reusit sa inchidem jocul. Din pacate nu am reusit sa controlam jocul", a spus Iordanescu la ProTV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si