Intregistrarea arata toata casa marelui artist, de la dormitoare la numeroasele manechine in marime naturala.

In urma perchezitiilor, s-a constat ca in spatele unui dulap, regele pop avea un dulap secret, ascuns in camera sa, inchis cu trei lacate. Acolo erau ascunse numeroase jocuri si fotografii cu copii dezbracati.

Printre acestea exista si o fotografie a lui Macaulay Culkin, celebru pentru rolul sau din filmul "Singur Acasa", pe care era scris: „Nu ma lasa singur acasa”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Politistii au gasit si un numar impresionant de papusi si masinute, relateaza Daily Mail.

Multe dintre fotografiile gasite in casa lui Michael Jackson sunt acte de la tribunal, cand regele muzicii pop a fost data in judecata pentru abuz sexual. Politistii sustin ca in dormitor si in baie au fost gasite cel putin sapte colectii de fotografii cu adolescenti dezbracati.

Una dintre colectii este descrisa ca fiind „o serie de fotografii cu adolescenti din 1800”.

La acea vreme a fost emis un mandat de arestrare, insa Jackson s-a presat singur la politie. Documentele sustin ca Jackson ar fi folosit „imagini explicite cu sacrificii de animale si scene de sex perverse cu ajutorul carora a supus copiii”. Potrivit Radar Online, el avea imagini socante cu copii torturati, nuditate sau scene de sado-masochism.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si