Fostul presedinte a ajuns la Crematoriul din Vitan Barzesti cu putin timp inainte de ceremonia care e programata la ora 12.00. A venit singur, insotit doar de bodyguarzii sai. Acestia l-au ajutat sa-si puna haina pe el dupa ce a iesit din limuzina, iar apoi sprijinindu-se de un SPP-ist s-a deplasat pana la intrarea in sediul crematoriului.

Fostul presedinte a fost ajutat sa-si puna haina
Fostul presedinte a fost ajutat sa-si puna haina

Nu i-a dat drumul bodyguardului sau decat atunci cand, pe scarile cladirii s-a intalnit cu cativa cunoscuti pe care s-a dus sa-i salute.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Iliescu are 86 de ani  si in ultima perioada a fost vazut tot mai rar in public, zvonurile fiind ca acesta nu se simte tocmai bine.

Iliescu a mers sprijinindu-se de unul dintre insotitorii sai
Iliescu a mers sprijinindu-se de unul dintre insotitorii sai

Fostul presedinte si generalul Stanculescu au fost apropiati, iar la anuntul mortii acestuia, Iliescu a transmis un mesaj pe blogul sau:

"Am aflat cu tristete vestea incetarii din viata a lui Victor Atanasie Stanculescu, un om care, prin deciziile luate intr-un moment decisiv al istoriei noastre recente, a contribuit la iesirea din totalitarism si

revenirea la democratie. Indiferent de controversele pe care le-a starnit activitatea sa, in decembrie 1989, in calitatea de adjunct al Ministrului Apararii Nationale, a contribuit la succesul Revolutiei Romane si apoi la structurarea noilor institutii ale statului roman. Formatia sa militara, seriozitatea si profesionalismul sau au fost calitati pe care le-am apreciat, si care l-au caracterizat, in ciuda tuturor incercarilor prin care a trecut in ultimii ani. Transmit sincerele mele condoleante familiei si celor apropiati lui.
Dumnezeu sa-l odihneasca!"
, a scris fostul sef de stat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si