Barbatul a plecat dimineata la munca ca in orice alta zi. Lucra la moara din sat si ieri, in timpul serviciului, a inceput sa se simta rau. In loc sa cheme si ambulanta, colegii barbatului au preferat doar sa-i alerteze familia.

Cateva minute mai tarziu, omul a fost adus in fata casei si coborat din masina de unul dintre colegii sai. Mai mult mort decat viu, barbatul de 50 de ani nici macar nu a fost dus in curte, ci lasat chiar pe marginea drumului, intr-un sant.

Satenii sunt extrem de revoltati si arata cu degetul spre colegii barbatului care nu au chemat ambulanta si l-au abandonat fara sa se mai intereseze de soarta lui.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul, tatal a doi copii, a murit cu zile dupa ce s-a pierdut timp pretios din incercarea de a fi salvat. Acum oamenii legii au deschis o ancheta, pentru a descoperi ce s-a intamplat la locul sau de munca si care sunt imprejurarile care au condus catre acest final tragic.

Omul nu este insa singurul a carui inima a cedat sin cauza caniculei.

Numai in judetul Vaslui, alte 8 persoane si-au pierdut viata iar o alta se afla in coma. Cele mai multe provin din zona rurala, au varste curpinse intre 42 si 78 de ani si fie au iesit cu animalale la pascut, fie la camp.

Din fericire pentru locuitorii din partea estica a tarii, temperaturile revin la normalul acestei perioade incepand de astazi. Valul de caldura se muta in jumatatea vestica, unde exista deja o avertizare de cod galben pentru canicula, valabila si maine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si