Potrivit surselor, Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE, formatiune politica din care face parte Tudor Ionescu si care l-a propulsat in functia de consilier general, insista ca tanarul sa devina viceprimar.

Tudor este finul lui Tariceanu. Cei din PSD se opun insa din cauza imaginilor cu el aparute in presa in urma cu cativa ani.

Numele posibilului viitor viceprimar al Capitalei este inevitabil legat de scandalul care a tinut prima pagina a ziarelor in urma cu cativa ani, el fiind implicat in scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe. Amantul de atunci a devenit celebru dupa ce au aparut poze cu el dezbracat, dar si un filmulet din categoria „interzis minorilor”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In acea perioada, Tudor Ionescu era stagiar la Parlamentul European, functie de unde a trebuit sa demisioneze dupa scandal. Tudor si-a reluat activitatile politice in ALDE, partidul infiintat de Calin Popescu Tariceanu.

Pe de alta parte, Tudor Ionescu este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si are un master la Bruxelles.

In 2014,  si-ar fi dat si examenele de admitere în  Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si