Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A cazut tavanul? A cazut tavanul. Noaptea. Tot am mutat de aici.

Mamaie, asta cade pe mata. Asta cade. Casa asta cade

Daca tragem, cade zidul.

Ai pierdut tot, mamaie. Mai muncesc acum, la 80 de ani mai fac eu casa acum?



E lasat aici, jos. Aoleu. Sa nu cadem. E lasat. Ia uite. S-a lasat. Vino mata. Ia uite. Ia uite, mama, sa nu cada pe noi. cum e aici, cat e? Asta mai e perete?

Casa batranei nu a fost lovita nici de cutremur, nici de uragan. De tot necazul de fac vinovati cativa muncitori, care, intr-o clipa neatentie, au distrus munca de-o viata a unor bieti oameni.

Dar s-a crapat si asflatul? Pai si asfaltul, tot.
Tot e.


Ia uite, ia uite, mama. Cam atat intra. Atat e de adanc acolo? Ia sa vedem. Uite.

Despicati de sus pana jos, peretii abia mai stau in picioare, iar o buna parte din tavan a picat, deja. Pana si aflatul din fata casei a crapat. De teama ca ar putea sfarsi sub propria casa, femeia nu mai inchide un ochi noaptea.


Se intampla in februarie, cand, in zona, au inceput lucrarile la sistemul de apa si de canalizare. Deloc atenti, muncitorii au rupt o teava. Vreme de patru zile, apa s-a infilrat pe sub casa femeii, slabind-o.

MARGARETA MITROI- ti-au recunoscut ca au rupt teava? au rupt, au recunoscut. Au zis ca au gresit, ce sa mai faca.

Doar praful si pulberea s-au ales si de locuinta acestui localnic. Subrezita de apa, era in pericol sa se darame peste cea a vecinei. Ca sa nu cada ca piesele de domino, autoritatile au facut-o una cu pamantul.

VASILE DINU  -   de frica sa nu se lase catre ea, au bagat-o la urgenta si au demolat-o. am ramas fara casa. eu ca eu, ca a mea a fost casa batraneasca, dar a vecinei?

--- CONSTANTA VARZARU-REPREZENTAT URBANISM PRIMARIA CALAFAT - am luat niste masuri la momentul ala imediat de urgenta sa sapam sa vedem de unde ca s-a vazut ca este de la apa ca s-au facut infiltrari

Practic, si-au recunoscut vina. Pai, i-au chemat la fata locului.

Degeaba si-au recunoscut vina reprezentantii firmei. Pagubitii spun ca mai degraba isi vor vedea ceafa, decat banii de despagubiri.

MIRCEA  TANASE-INGINER FIRMA CARE A EXECUTAT LUCRAREA -  PRIN TELEFON- imi pare rau, nu pot sa dau niciun fel de declaratie. Societatea se afla in insolventa. Bun, dar firma si-a recunoscut vina.
Am priceput, dar nu pot da declaratii.


Numai pagubele pricinuite batranei se ridica la 80 de mii de euro. Ramasi fara un acoperis deasupra capului, porprietarii au de gand sa dea firma in judecata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si