Deputat in perioada 2000-2004, Raj Tunaru (56 de ani)- fost candidat la presedentie in 2004- s-a facut remarcat atunci printr-o cearta colosala cu Corneliu Vadim Tudor, liderul partidului din care facea si el parte inainte de a a trece in curtea PP-DD. Acum 10 ani, politicianul gorjean a intrat in forta in lumea tabloida, dupa ce a fost condamnat la inchisoare, in doua randuri, pentru faptul ca si-ar fi batut si amenintat cu moartea amanta, evenimente petrecute in Statele Unite.

Dupa cativa ani petrecuti in inchisorile americane, Raj Tunaru s-a intors in Romania, ramanand alaturi de sotia Emilia, cea care s-a ocupat si de plata initiala a unei cautiuni de 500000 de dolari, in perioada in care politicianul era doar cercetat de autoritatile din Los Angeles.
Raj si sotia Emilia
Raj si sotia Emilia
Daca Elena Beuca (36 de ani), femeia care l-a reclamat politiei si cu care a avut o relatie tumultoasa, a devenit actrita la Hollywood, Tunaru a revenit in tara si acum se ocupa de hotelurile sale de la mare si de la munte! Nemultumit de faptul ca Agenţia Naţionala pentru Turism şi Protecţia Consumatorilor i-a declasificat un hotel, amendandu-l drastic pentru nereguli majore descoperite in incinta, Raj Tunaru le-a facut autoritatilor plangeri penale pentru calomnie, intimidare si defaimare, acuzand un complot la adresa sa!
Elena Beuca s-a iubit cu Raj Tunaru
Elena Beuca s-a iubit cu Raj Tunaru

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si