Intr-o înregistrare făcută publică de Romania TV, fata i-a povestit mamei sale ce se petrecea în casa în care locuia cu tatăl ei şi a vorbit despre loviturile pe care le-ar fi primit de la Condrea şi de la Uliana Ochinciuc, conform dcnews.ro. "Uneori, Uliana se trezea la 12.00. Până la ora aia eu nu mâncam nimic. Tata voia să fac teme întruna, întruna, întruna.

Nu mă lăsa să mă joc. Spunea că sunt copil prea mare pentru asta. Spunea că-s prea mare pentru păpuşi şi că trebuie să mă ocup mai mult de şcoală. Când plângeam, tati şi Uliana mă certau şi uneori mă băteau. Ziceau că mă bat ca să am de ce să plâng. Mă băteau pe picioruşe, chiar şi peste guriţă", a povestit fetiţa lui Dan Condrea, potrivit Romania Tv.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şi în urmă cu un an copila îi povestea mamei despre loviturile pe care le primea. "Ma bat cam cel putin odata pe luna. Cel putin! Bona ii spune lui tati si tata ma bate. Bona nu are voie, nu ii este permis sa ma bata. Uliana nu are nici ea voie, dar se lasă", povestea micuţa.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si