Emanuela Caprar este model in Italia. In luna iunie spune ca a venit in tara pentru o interventie chirugicala.Voia sa isi puna implanturi cu silicon dar si sa-si mareasca buzele. Auzise de un renumit doctor, care a operat multe vedete.


"Eu am apelat la serviciile domnului dr. Kasem pentru imbunatatirea aspectului meu fizic, dat fiind ca lucrez ca si imagine afara, ca si model"

Spune ca totul a decurs perfect, dar dupa operatia estetica ar fi aparut dureri la nivelul buzei superioare.




"Era foarte umflata, neagra vanata, exagerat prezenta rani mici deschise, in interior, iar in coltul buzei era o punga mica de puroi"

Speriata de simptome, l-ar fi anuntat imediat pe doctor.

"Am fost si la cabinet, i-am trimis si poze, raspunsul a fost: nu e nimic grav, e o reactie inflamatorie, mi-a dat un unguent si mi-a zis stai linistita poti sa pleci in Italia, va trece"

”Este regretabil ca unele persoane care au beneficiat de serviciile medicale oferite de catre domnul doctor Kasem Abu Bakr incearca in prezent sa capete notorietate lansand in spatiul public acuzatii defaimatoare”, a transmis Kasem Abu Bakr, printr-un comunicat.

Cand fotomodelul a ajuns in Italia au inceput durerile.

"Ranile erau foarte mari, sangerau foarte tare, usturimi arsuri, groaznic. Acea punga de puroi s-a spart. Si practic s-a desprins o parte din buza", spune Emanuela. Speriata, tanara sustine ca s-a intors de urgenta in tara.


"Momentul in care am vazut ca mi-a cazut o parte din buza nu am mai realizat imi doream sa mor, eram in situatia in care recunosc ca am vrut sa ma sinucid", a spus ea.

L-ar fi cautat pe medicul estetician din nou.

"Domnul doctor m-a cusut si v-am zis si mi-a zis ca o sa imi introduca colagen si ca dup cateva luni o sa imi scoata cicatricea, eu m-am speriat, am cerut parerea altor medici si nu corespundea cu ceea ce mi-a zis dl doctor"


”Maniera in care sunt prezentate de catre doamna emanuela caprar anumite aspect privitoare la serviciile medicale de care aceasta a beneficiat este una total incorecta si aceasta in conditiile in care se omite in mod voit prezentarea unor aspecte cu o relevanta majora fata de situatia prezentata de catre aceasta”, a transmis doctorul.

Emanuela Caprar sustine ca si-a angajat o avocata si a inceput demersurile legale.

"Am fost la IML pentru o expertiza medicala, este inaintat un proces, concluziile vor fi trase de instanta", a ameninta ea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si