Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii au reusit sa raspunda la intrebarile legate de teribilul accident de masina in care patronul Hexi Pharama si a pierdut viata. Procurorii au primit expertiza criminalistica, dar si raportul privind starea tehnica a masinii. Concluziile sunt socante.

Masina era in perfecta stare de functionare, deci varianta unui accidentul din  cauza unei defectiuni a autoturismului este exclusa.

In dosarul dezinfenctantilor diluati, lucrurile stau cu totul diferit. Ancheta este in plina desfasurare, iar prejudiciul creste vazand cu ochii.

Deocamdata s-au constituit parti civile doar persoane juridice. Rudele celor care si-au pierdut viata sau au avut de suferit in urma infectiilor din spitale se pot adresa si ele procurorilor, urmand ca acestia sa stabileasca in ce masura se pot constitui sau nu parti civile si de ce documente si expertize au nevoie. Cert este ca prejudiciul in acest dosar a crescut de 51 de milioane de lei, cat a fost stabilit in luna iunie, la 70 de milioane de lei, potrivit ultimelor informatii.
Ramane de vazut pana la sfarsitul intregii anchete cate spitale se vor constitui parti civile si la cat va ajunge prejudiciul la finalul procesului.

Pe tot parcursul anchetei reprezentantii Hexi Pharma au negat ca produsele erau diluate, dar si faptul ca stiau despre aceasta situatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si