Familia lui Raed Rafat este extrem de cunoscuta in Nablus. In trecut, a detinut un sfert din proprietatile imobiliare din oras si a avut 4 fabrici de sapun. In anii '30, britanicii au bombardat casa familiei si i-au lasat fara adapost pe membrii acesteia. Asa au ajuns sa vanda din spatiile comerciale. „Acum suntem doar partial proprietari si inchiriem spatiile”, a povestit Nasir Arafat, varul de tata al lui Raed, jurnalistului Cristian Niculescu de la crij.org. Fabricile de sapun au fost si ele inchise una cate una.

Ultima a fost transformata in muzeu si centru cultural.
Varul lui Raed Arafat se ocupa acum de afacerile familiei (foto: crji.org)
Varul lui Raed Arafat se ocupa acum de afacerile familiei (foto: crji.org)

Raed Arafat a plecat de langa familie in momentul in care a hotarat ca vrea sa devina medic. Tatal lui, Daud, ar fi vrut ca el sa preia fraiele afacerilor familiei si n-a fost prea multumit de alegerea lui. Culmea e ca lui Raed i-a venit ideea cu ambulantele chiar de la tatal lui, care a lucrat ca sofer pe „salvare in Nablus”. „Ii mergea mintea, si-a construit singur afacerile. A devenit unul dintre cei mai bogati din oras. Cand a aparut radioul in regiune, el a adus difuzoare din Japonia sau Coreea si le-a asamblat aici, in carcase. A facut fabricuta pe care apoi a vandut-o”, a mai povestit varul lui Radafat pentru sursa citata.

Una din proprietatile pe care le-a detinut famila Arafat (foto: crji.org)
Una din proprietatile pe care le-a detinut famila Arafat (foto: crji.org)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama lui Raed Arafat are 80 de ani si locuieste pe o colina, intr-o casa pe care consilierul de stat a si mentionat-o in declaratia de avere. Femeia nu si-a mai vazut de mult timp fiul.

Aici locuieste mama lui Arafat (foto: crji.org)
Aici locuieste mama lui Arafat (foto: crji.org)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si