Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Magda Ciumac, fosta sotie: Cei care il cred, n-au decat sa-l creada. Eu stiu foarte bine ca m-a batut in fata copilului, stiu foarte bine ca a furat, a talharit.

Recidivist, implicat in scandaluri extrem de agresive, acuzat de fapte grave si totusi… liber.

Tolea Ciumac nu prezinta un pericol social, cred procurorii, care n-au cerut arest preventiv pentru vicecampionul national de lupte greco-romane. Nu de aceeasi parere este si fosta lui sotie, Magda.

Magda Ciumac, fosta sotie: Eu stiu ca a mai dus persoane prin padure. O data chiar era cu mine, la inceputul relatiei noastre. Acum vreo zece ani in urma.


Tolea Ciumac a fost retinut initial 24 de ore sub pretextul ca ar fi abuzat, sechestrat si talharit o tanara care facea autostopul pe DN1. Inca o pata pe cazierul si-asa stufos al controversatului sportiv: in 2010, Tolea a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor dupa un scandal intr-un bar de noapte din Poiana Brasov.


Conflictul iscat intre luptator, pe atunci bodyguard la club si un rival s-a lasat cu focuri de arma, masini incendiate si trei persoane ranite grav, dintre care una paralizata pe viata. In aceeasi perioada, sportivul a primit o condamnare venita din Spania de 2 ani cu executare pentru omor. Dupa ce si-a ispasit pedepsele, s-a "cumintit".  

In ultimii ani, Tolea a pozat in familist convins alaturi de noua sotie.
A renuntat chiar si la scandalurile cu fosta nevasta si s-a axat pe cariera sportiva. Despre incidentul care l-a adus iar in prim-plan spune ca e doar un foc de paie!

"Daca era adevarat, banuiesc ca nu ma eliberau fiind recidivist", a transmis Tolea.  

Niciodata nu am zis ca sunt sfânt. Sunt si inger, sunt si drac. Cei care ma stiu cu adevarat apreciaza inclusiv dracul din mine. Tare-s curios cati si-au pastrat impresia dupa prostiile astea pe care le-au declansat zdrentele".

Magda Ciumac, fosta sotie: Sunt foarte multe persoane care se exprima, si-au facut plangeri si le-au retras deoarece acest individ, din pacate tatal copilului meu, ameninta, intimideaza.

Tolea Ciumac este cercetat in libertatate, sub control judiciar. Asta inseamna ca saptamanal, fostul vicecampion trebuie sa dea cu subsemnatul la politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si