Pentru acesta este nevoie de un efort conjugat la nivelul Guvernului, o buna coordonare cu Presedintia, iar partidele politice vor fi informate in legatura cu planul de actiuni. De asemenea trebuie continuate demersurile pentru a clarifica modul in care aceasta componenta maritima si aeriana la Marea Neagra ar urma sa se constituie, a mai declarat premierul.
Potrivit premierului, la sedinta CSAT s-a discutat despre masurile pe care trebuie sa le intreprinda Romania pentru a pune în aplicare deciziile Summitului de la Varsovia referitoare la brigada multinationala, precum şi la demersurile pentru componenta maritima şi
aeriana a prezentei intarite a NATO la Marea Neagra.
Presedintele Iohannis a anuntat marti ca "cel putin sase aliati" din NATO au raspuns favorabil invitatiei Romaniei de a participa cu militari la brigada multinationala pe care o va gazdui tara noastra.

"Pentru acesta este nevoie de un efort conjugat la nivelul Guvernului, o buna coordonare cu Presedintia, iar partidele politice vor fi informate in legatura cu planul de actiuni.

De asemenea trebuie continuate demersurile pentru a clarifica modul in care componenta maritima si aeriana la Marea Neagra ar urma sa se constituie" a mai declarat premierul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit premierului, la sedinta CSAT s-a discutat despre masurile pe care trebuie sa le intreprinda Romania pentru a pune în aplicare deciziile Summitului de la Varsovia referitoare la brigada multinationala, precum şi la demersurile pentru componenta maritima şi aeriana a prezentei intarite a NATO la Marea Neagra.

Presedintele Iohannis a anuntat marti ca" cel putin sase aliati" din NATO au raspuns favorabil invitatiei Romaniei de a participa cu militari la brigada multinationala pe care o va gazdui tara noastra.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si