„Fara lumina, singuri in patuturi. Au ridicat manutele catre noi ca sa-i luam in brate si sa plecam cu ei. Practic, isi cereau ajutorul”, a declarat Sorina Gliga, sef Department Monitorizare sociala in cadrul DGASPC Prahova.

„Zbierau copiii in casa, acolo. Plangeau. Stateau copiii cate o saptamana in casa, singuri acolo”, spun martorii.

Imaginea celor doi micuti, murdari si flamanzi, care intind mainile sa se agate de salvatorii care-i scot din Infern o va urmari toata viata pe angajata de la protectia copilului.

Strigatul de ajutor al pruncilor care nici nu stiu sa vorbeasca a emotionat-o pana la lacrimi.

"Vorbeau destul de putin, mai mult prin gestica, comunicau prin mimica. Aveau numai niste coji de paine in jur, era o mizerie de nedescris”, adauga Sorina Gliga.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Copiii, o fetita de un an si un baiat de 3 ani, erau tinuti in conditii greu de inchipuit. Cate 10 ore plangeau si tipau de li se rupea sufletul vecinilor.

De groaznicele tratamente au aflat si cei de la protectia copilului, cu luni in urma.

Inca de anul trecut i-au batut mamei in usa.

Abia de curand, autoritatile au intrat cu forta in casa si i-au scos de acolo pruncii.

„Au spart usa casei, au intrat peste ei si i-au luat. Da. erau singuri in acel moment. Ii iubesc. Pot sa spun ca sunt singurele persoane pe care le mai iubesc in acest moment”, spune mama copiilor.

Femeia din imagine este mama celor doi copii. Este inginer de profesie si vorbeste fluent trei limbi straine. In fata noastra a aparut ingrijita si cu o poveste gata sa-ti franga inima.

Parasita de sotul violent, fara tata si cu o mama care a lasat-o de izbleliste, mama celor doi micuti sustine ca n-a avut incotro si ca a trebuit sa-si lase copiii singuri, cat ea pleca la serviciu. Numai ca vecinii au alta varianta.

Iar pe mama ei ar fi alungat-o de fiecare data cand ar fi vrut sa o ajute cu copiii. Deocamdata, cei mici au fost lasati in grija unui asistent maternal, insa cea care le-a dat viata sustine ca are de gand sa se judece cu autorutatile ca sa-i poata lua inapoi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si