Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alaiul a pornit de dimineata, in costum popular, dupa mireasa sa o duca la starea civila. "E nunta mare ca la Certeze", a spus un nuntas.

Gigi si Alexandra lucreaza, impreuna cu familiile lor in Franta, de unde s-au intors cu buzunarele pline si au facut o nunta de neuitat. Au facut doua petreceri: una in care au purtat portul popular, iar alta in care si-au etalat tinutele elegante cumparate din Paris.

" Sunt foarte grele hainele, mai bine de 20 de kilograme. O data in viata se face asta", a spus mireasa, care a rezistat eroic la 40 de grade Celsius.

" Merg de 2 minute si nu mai pot. Stii ce cald imi e?", i-a spus mireasa mirelui. Astfel, ca ginerica a decis sa mearga pe drum cu o decapotabila.


Cu toate acestea, cei doi miri au pastrat toate traditiile. Bucatarul a pregatit pentru aceasta nunta de o mie de persoane aproape o jumatate de tona de carne. 50 de ospatari au fost angajati.

La petrecerea moderna, lucrurile au stat altfel. Nuntasii si mirii au purtat niste toalete de mii de euro.

Nunta a tinut trei zile si trei nopti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si