Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numai de bucurie nu tipa biata fata. In timp ce prietenii ei erau convinsi ca tanara se distreaza, in realitate, adolescenta trecea prin chinuri groaznice.

Anna Prouse- prietena victimei: Din pacate, erau strigate de durere pentru ca, de fapt, isi rupsese ambele maini."

Zeci de metri, tanara s-a rostogolit cu bila imensa, fara ca nimeni din grupul ei sa banuiasca prin ce  trece. Tinerii au venit in Poiana Brasov ca sa se dea cu uriasa minge gonflabila. Cu cateva minute inainte ca adolescenta sa fie ranita, in imagini au fost surprinsi cei doi angajati, care ar fi trebuit sa se ocupe de siguranta ei. In teorie, caci in practica, ceva n-a mers bine. In mingea scapata de sub control, tanara s-a izbit cu putere.

Magdalena Piroska- director medical Ambulanta Brasov: era speriata, traumatizata, prezenta traumatisme la ambele member superioare.



Desi si-au dat seama ca este accidentata, angajatii de la firma ar fi incercat sa o traga pe fata de maini ca sa o scoata singuri din bila.  

Anna Prouse- prietena victimei: vor sa-si continue afacerea si sa faca bani din aceasta activitate. Si a durat mai mult de o jumatate de ora in care i-am presat si am incercat sa ii convingem ca trebuie sa desfaca bila ca sa o scoata de acolo pentru ca gaura este extrem de mica si avea ambele maini rupte.



"Nu e momentul potrivit sa stam la discutii. Inteleg ca n-avea voie sa se dea ca n-avea 18 ani. Ba da, a indeplinit toate cerintele, totul ok, ne-am ocupat de ea a fost in siguranta"

Nu acelasi lucru il spun si inspectorii OPC. Tanara nu era majora, asa ca ar fi trebuit sa se dea doar cu acordul parintilor. Cum regulamentul este doar in romana, fata nu a stiut ce semneaza, si nici nu i s-ar fi spus.

"Se poate ajunge pana la raspunderi penale si noi vom sesiza toate celelalte organe ale statului abilitate".

Firma risca acum 50 de mii de lei amenda si suspendarea activitatii. Cat despre tanara ranita, ea a fost transferata la un spital din Anglia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si