Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ce se ascunde in spatele cifrei 1, care stapaneste destinele lui Carmen Bejan si Raul Sergiu Florea, studentii criminali de la Medicina?  Pe 1 august 2009, cei doi au ingrozit o tara intreaga cu monstruoasa crima, ca azi, pe 1 august 2016, tanarul aflat dupa gratii sa afle marea veste.

"Aritmetica spune ca 1+1 fac 2, insa dragostea spune ca 1+1 fac 3. Te iubesc, Raul!", a scris sotia pe Facebook.

La 7 ani de la infioratoarea fapta, cand, impreuna cu Carmen au luat o viata, Raul ar fi aflat ca sotia lui, Inna, va da viata rodului iubirii lor. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, tanara a dat de inteles ca este insarcinata.
Se pare insa ca fata nu este prima care ii aduce pe lume un copil.

Se intampla in 2013, cand doua domnisoare au sustinut ca au ramas insarcinate cu Sergiu Florea si au cerut, in justitie, teste de paternitate.
Brunet, inalt, sensibil si simt artistic. Nu e de mirare ca infioratoarea crima comisa cu Carmen Bejan a palit in fata acestor calitati. Nici studenta criminala nu a stat degeaba dupa gratii si si-a refacut viata.

Despariti de inchisoare, cei doi au ramas legati de coincidente stranii, in jurul aceleiasi cifre: 1!

1 august 2009 a fost data oribilului omor. In prima luna a lui 2011, studentii primesc si pedeapsa.
 

Ambii si-au recladit vietile in urma cu trei ani. Pe 11 aprilie 2012, studenta de la medicina spunea DA in fata starii civile, la bratul lui Claudiu Satran. A fost acelasi an in care Sergiu si-a cunoscut frumoasa sotie si cu care s-a insurat tot in aprilie, pe 1, 2015.

Cei doi tineri, care au comis impreuna malefica crima, s-au casatorit in aceeasi zi a saptamanii: miercurea. Mai mult, ambele mirese au avut cate un buchet de trandafiri invelit intr-o folie de aceeasi culoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si