Numărul de turişti în România a continuat să crească, dar ritmul a scăzut puternic în iunie pentru a doua lună la rând, avansul fiind de 8,1% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, până la 1,025 milioane, pe fondul majorării turismului intern cu aproape 10%, în timp ce numărul de vizitatori din străinătate a urcat cu doar 3%, arată datele publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS), potrivit profit.ro.

Cumulat, în primele şase luni din acest an, numărul de turişti a crescut cu 11,6% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, până la 4,49 milioane, scrie News.ro.
Numărul de turişti români a crescut în primul semestru din acest an cu 11,5% faţă de acelaşi interval din 2015, până la 3,4 milioane, şi reprezintă 75,7% din numărul total de turişti, în timp ce numărul de turişti străini a avansat cu 12,1%, pânâ la 1,09 milioane, anunta profit.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si