Ajunsa in pragul disperarii, Laura Georgescu, fosta nevasta a lui Dan Condrea, face afirmatii socante. Motivul?  
Protectia copilului care  vrea sa-i ia fetita, pe motiv ca ea nu o poate ingriji asa cum trebuie. S-a ajuns deci la actiune in instanta, si primele victime ale furiei femeii au fost nimeni altele decat magistratele care participa la dezbateri. "Au tinut o pe hol o jumatate de ora 40 de minute, timp in care m au batjocorit pe mine cu inscrisuri falsificate de la balamuc", s-a plans femeia.



Si nu s-a oprit aici! Mania ei a crescut pana la dimensiunile unei spirale MISA. "Mai ramanea sa fie o sedinta de grup ca la guru Bivolaru. Nu pot sa pretinzi ca copilul meu sa te ia in brate cand esti procuror sau judecator, si ea nu vrea acest lucru.", a spus fosta doamna Condrea.

De la ce s-a aprins asa fosta doamna Condrea? Ei bine, din cauza actelor de la dosar care ar atesta ca a suferit mai multe internari la Spitalul Alexandru Obreja si din pricina carora nu ar putea sa aiba grija cum trebuie de cea mica

Femeia mai spune ca cei de la Protectia copilului nu au nicio proba impotriva ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro



Culmea este ca pe 11 august Laura Georgescu este din nou chemata la Tribunal in dosarul in care Uliana Ochinciuc, iubita fostului sot, cere custodia fetitei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si