Cunoscut drept Tudy, de pe vremea cand era iubitul Oanei Zavoranu, Tudor Ionescu a fost numit viceprimar si demis patru zile mai tarziu, la presiunea opiniei publice. Finul lui Calin Popescu Tariceanu, Tudy a continuat sa creada in steaua lui ca om politic, cu toate ca scandalul cu Oana Zavoranu l-a pus intr-o ipostaza extrem de neplacuta.

Zilele trecute, consilierul general a iesit la o terasa impreuna cu cativa colegi de breasla, pentru a mai pune tara la cale.

A fost o ocazie rara, mai ales ca Tudy nu prea s-a mai aratat la fata dupa ce si-a anuntat demisia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fostul iubit al Oanei Zavoranu a parut mai degraba apasat in discutiile pe care le-a purtat cu cei doi barbati. Echipat cu un tricou de culoare rosie, liberalul a privit suspicios in toate directiile si nu a schitat nici un fel de zambet. Mult mai relaxati, ceilalti doi barbati aveau mai degraba o atitudine de profesori ingaduitori in fata elevului care nu si-a invatat prea bine lectia.

Din pacate pentru Tudor, drumul pana in varful politicii romanesti e lung, anevoios si plin de piedici. In cazul lui, traseul a inceput extrem de prost, cu o diva, un divort si o inregistrare compromitatoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si