Ca-n filmele cu mafioti s-au incaierat doua familii din Arad, azi-noapte! Totul ar fi inceput de la o jignire. Un copil ar fi fost certat de un membru al celeilalte familii:  "Vina lui Ilie a fost, ca el a injurat un copil de 5 ani! Si voi cum l-ati injurat? Normal ca injuram si noi! Ce, noi sa stam?!"

De aici ar fi inceput razboiul! Membrii familiei copilului ar fi venit cu mic, cu mare, inarmati cu furci, topoare si coase pentru a cere socoteala celui care le-a certat copilul.

„Nici nu a apucat bine sa se dea jos din masina, ca l-a lovit cu toporul in mana. L-au tarat si i-au dat cu securea in mana. Cu rangi, cu furci, cu rangi, cu tot!”, povestesc aceastia. „Si pe mine m-au batut de mi-au crapat dintii din gura."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Taraboiul de pe strada a tinut pana la venirea mascatilor, cand victimele au fost duse la spital, iar agresorii, la politie.

"Au venit 4 persoane agresate, in serviciul de urgenta, 3 persoane fiind cu leziuni minore, 2 cu contuzii la umarul drept, in urma unei agresiuni cu toporul", a declarat Florin Bodea, medic UPU Arad.

In urma scandalului de azi-noapte, doua persoane in varsta de 18, respectiv, 45 de ani sunt cercetate pentru loviri si alte violente si pentru tulburarea linistii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si