O tanara aflata la volanul unui autoturism a fost trasa pe dreapta de politistii rutieri ieseni si testata cu aparatul etilotest.
soferita s-a prefacut ca nu poate sufla în aparatul etilotest, iar apoi a început sa dea lectii de rutiera oamenilor legii, informeaza Ziare.com.
Pana la urma, nu a avut încotro si a facut testarea.
"Nu ati consumat bauturi alcoolice? A iesit o alcoolemie de 0,13 la mie.
Asta înseamna ca ati consumat", a spus politistul rutier.
"Am fost la o petrecere unde am mâncat si am consumat un pahar", a spus soferita turmentata, care a recunoscut ca a fost la o petrecere.
"Paharul acela o sa va coste o sanctiune de 945 de lei si retinerea permisului pentru 90 de zile", a zis politistul.
Când a auzit asta, soferita a scos telefonul si i-a zis soferului sa astepte putin pentru ca vrea sa se informeaze cu privire la aceasta lege.
Ba, mai mult, l-a pus pe politist sa-i recite Legea cuvânt cu cuvânt.
"Vreau sa-mi spuneti legea cuvânt cu cuvânt din gura dumneavoastra. De ce sa o citesc eu? Pentru ce sunteti politai?", i-a mai spus soferita turmentata, dupa care iar s-a apucat de butonat telefonul.
Conducatoarea auto a refuzat sa semneze procesul verbal si a plecat cu autoturismul, desi nu avea acest drept.

"Nu ati consumat bauturi alcoolice? A iesit o alcoolemie de 0,13 la mie. Asta înseamna ca ati consumat", a spus politistul rutier."Am fost la o petrecere unde am mâncat si am consumat un pahar", a spus soferita turmentata, care a recunoscut ca a fost la o petrecere.

"Paharul acela o sa va coste o sanctiune de 945 de lei si retinerea permisului pentru 90 de zile", a zis politistul. Când

a auzit asta, soferita a scos telefonul si i-a zis soferului sa astepte putin pentru ca vrea sa se informeaze cu privire la aceasta lege. Ba, mai mult, l-a pus pe politist sa-i recite Legea cuvânt cu cuvânt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Vreau sa-mi spuneti legea cuvânt cu cuvânt din gura dumneavoastra. De ce sa o citesc eu? Pentru ce sunteti politai?", i-a mai spus soferita turmentata, dupa care iar s-a apucat de butonat telefonul.Conducatoarea auto a refuzat sa semneze procesul verbal si a plecat cu autoturismul, desi nu avea acest drept.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si