UPDATE: Profesoara de engleză strivită sub un copac într-un parc din Aiud a murit la spital. De 10 zile medicii de la Sibiu încercau să o salveze. Din păcate însă, nu au putut face minuni. Profesoara a ajuns la urgenţe în comă după ce mai multe crengi dintr-un copac s-au rupt şi au căzut peste ea, în parc, în timp ce se antrena la aparatele de fitness montate în aer liber.



Femeia facea sport pe unul dintre aparatele de fitness montate in parcul municipal când creanga unui copac s-a prabust peste ea ranind-o grav. Aiudeanca a intrat in coma si a fost transportata cu elicopterul SMURD la o clinica din alt judet.

Un consilier local a fost cel care a adus in atentia presei incidentul si este de parere ca trebuie luate masuri urgente pentru ca astfel de incidente sa nu se mai petreaca.

Zona unde a avut loc tragedia este delimitata, cu atentionare de pericol de accidentare si acces interzis.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si