Potrivit libertatea.ro, o casa ar fi fost cuprinsa de flacari. Noua echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului. Din primele informatii se pare ca incendiul este unul violent, insa flacarile nu s-au raspandit si la locuintele din apropiere.

"A fost semnalat un incendiu la o locuinţă din Sectorul 4 cu puţin timp după ora 17.00. S-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti- Ilfov, Adrian Marin, pentru News.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Numărul maşinilor de pompieri a fost ulterior suplimentat.

"Era foarte mult fum, ardea acoperişul casei, compusă din parter şi etaj. Într-un final, nouă autospeciale au reuşit să stingă focul. Nu există riscul să se propage şi la alte locuinţe din zonă", a mai spus Adrian Marin.

El a precizat că o femeie a făcut un atac de panică şi a primit îngrijiri de la echipajul SMURD aflat la faţa locului, nefiind nevoie să fie trimisă la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si