Potrivit poliţistilor, barbatul, care este acuzat de furt din locuinţa, a evadat, in cursul dupa-amiezii de duminica, din arestul IPJ Cluj.

Astfel, potrivit semnalmentelor date publicităţii de IPJ Cluj, bărbatul evadat are 1,75 metri înălţime, părul negru şi ochii căprui, iar la data evadării purta un tricou de culoare închisă şi blugi, informeaza News.ro.

Pâna la ora actuala, nu se cunosc imprejurarile in care a reusit barbatul sa fuga din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru prinderea evadatului, Poliţia a organizat filtre la ieşirile din Cluj-Napoca şi verifică autobuzele şi maşinile de transport marfă. Totodată, poliţiştii clujeni acţionează în sistem integrat cu colegii lor din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia.

În paralel, pe plan intern a fost declanşată o anchetă pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care bărbatul a părăsit Centrul de reţinere şi arestare preventivă.

Poliţiştii roagă cetăţenii care pot da informaţii despre bărbatul evadat să apeleze numărul unic de urgenţă 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si