Accident în Capitala: Un barbat a ajuns la spital dupa ce s-a rasturnat cu masina în apropierea Palatului Cotroceni
Ancheta dupa un nou accident rutier produs luni noapte în Capitala. Un barbat a fost ranit dupa ce masina în care se afla a lovit un alt autoturism lânga Palatul Cotroceni, informeaza B1 TV. Autovehiculul în care se afla barbatul a ricosat într-un copac, apoi s-a rasturnat.
Cealalta masina, în care se afla o femeie, a fost aruncata în urma coliziunii de partea cealala a scuarului aflat în zona. Martorii spun ca soferul masinii care s-a rasturnat circula cu viteza. El a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Universitar.
Accidentul s-a produs pe Bulevardul Iuliu Maniu, în apropierea Palatului Cotroceni. Martorii spun ca soferul uneia dintre masini a coborât în viteza panta si nu a mai putut controla autovehiculul. A lovit în forta un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a ricosat într-un copac, apoi într-un stâlp de pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat.
Impactul a fost atât de puternic încât cealalta masina, în care se afla o femeie, a fost pur si simplu aruncata peste un scuar si a aterizat pe contrasens, lânga zidul gradinii Botanice.
soferul aflat în masina rasturnata a fost ajutat de un jandarm aflat în timpul liber.
Acesta din urma l-a scos pe barbat din autoturismul facut zob. soferul, care, sustin politistii, ar fi consumat bauturi alcoolice, a fost transportat la Spitalul Universitar pentru a-i fi acordate îngrijiri.
Femeia aflata la volanul celei de-a doua masini s-a ales doar cu o sperietura teribila, scapând nevatamta.
Politia a deschis o ancheta pentru a determina circumstantele în care s-a produs accidentul.

Autovehiculul în care se afla barbatul a ricosat într-un copac, apoi s-a rasturnat. Cealalta masina, în care se afla o femeie, a fost aruncata în urma coliziunii de partea cealala a scuarului aflat în zona. Martorii spun ca soferul masinii care s-a rasturnat circula cu viteza. El a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Universitar.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Iuliu Maniu, în apropierea Palatului Cotroceni. Martorii spun ca soferul uneia dintre masini a coborât în viteza panta si nu a mai putut controla autovehiculul. A lovit în forta un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a ricosat într-un copac, apoi într-un stâlp de pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat.Impactul a fost atât de puternic încât cealalta masina, în care se afla o femeie, a fost pur si simplu aruncata peste un scuar si a aterizat pe contrasens, lânga zidul gradinii Botanice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

soferul aflat în masina rasturnata a fost ajutat de un jandarm aflat în timpul liber. Acesta din urma l-a scos pe barbat din autoturismul facut zob. soferul, care, sustin politistii, ar fi consumat bauturi alcoolice, a fost transportat la Spitalul Universitar pentru a-i fi acordate îngrijiri.

Femeia aflata la volanul celei de-a doua masini s-a ales doar cu o sperietura teribila, scapând nevatamta.
Politia a deschis o ancheta pentru a determina circumstantele în care s-a produs accidentul.

 

Citeste si: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”- kfetele.ro

Citeste si: A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si