„Există, în orice stat, câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi ca să reprezinte, într-un fel statul şi să se dedice, în principal problemelor societăţii comunităţii. Da? Asta ar trebui să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă. Sigur că există şi posibilitate să stăm la coadă la permise, la cumpărat flori, la alte acţiuni. Din acest motiv, în toate ţările, cei care ocupă anumite poziţii înalte se găsesc, din punct de vedere legal anumite modalităţi, anumite pârghii prin care li se permite să-şi dedice majoritatea timpului în interesul ţării şi al societăţii şi nu să stai.

Sigur, până la urmă nu e nimic înjositor. Dar e o problemă de gestiune a timpului”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit News.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am vorbit să merg înainte de începerea programului, sigur ca să nu fac un gest ostentativ de a trece prin faţă. Lucrurile astea, întotdeauna încerc să le gestionez cât mai discret posibil”, a mai zis preşedintele Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu face abuz de funcţia sa şi că, de când ocupă funcţii publice, nu îşi aminteşte să fi folosit antemergător deşi are dreptul legal.

De asemenea, el a spus că îşi face cumpărăturile singur pentru gospodărie dar, când este vorba despre deplasări, se ocupă cabinetul său şi angajaţii SPP de rezervarea cazării a biletelor.

Serviciul de permise auto din Bucuresti a demarat o ancheta dupa ce saptamana trecuta, Calin Popescu Tariceanu si-a reinnoit permisul de sofer, sarind peste sutele de oameni care se aflau la coada la ghisee. O plangere impotriva lui Tariceanu pe acest motiv a fost inregistrata si la DNA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si