Cripta sub care a fost depusa sicriul cu trupul reginei este una din marmura alba, pe care este scris simplu – ANA. Langa cripta au fost asezate mai multe candele arzand, un tablou cu regina si un munte de coroane. Cei care au avut ocazia sa vada in aceste zile mormantul au fost insa socati de altceva. Langa cripta reginei, acolo unde au fost asezate coroanele de flori pare a fi o saltea.

De fapt, coroanele au fost asezate pe cripta alaturata celei a reginei, iar aceasta a fost acoperita cu un material, care seamana izbitor cu cele folosite la saltele. Este foarte posibil, spun diverse voci, ca motivul pentru care respectiva cripta a fost acoperita sa fie acela ca si aceea sa fie scrisa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform informatiilor oferite de reprezentantii Casei Regale, chiar inainte de inmormantare, cripta Reginei Ana este langa cea in care si Regele Mihai isi va dormi somnul de veci. Asa ca cel mai probabil, si mormantul pentru rege a fost pregatit si odata cu placa de mormant a reginei a fost asezata si cea a sotului ei.

De altfel, noua catedrala de la Curtea de Arges a fost construita special pentru a adaposti criptele familiei regale. Conform informatiilor oferite de reprezentantii Bisericii, la intrarea in lacasul de cult au fost amenajate mai multe cripte pentru familia regala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si