Sportivele din echipele de handbal, spada si volei au primit joi titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. In plus consilierii generali au aprobat premierea cu  5.000 lei  a fiecarei  sportive, anunta hotnews.ro.


La sedinta de Consiliu general au fost prezente si doua sportive de la CSM care au multumit pentru privilegiul acordat si investitiile facute in clubul lor de municipalitate.
In plus acestea au inmanat primarului general Gabrielea Firea doua mingi cu autografele echipelor de handbal si volei." As vrea sa va multumesc in numele echipei de handbal feminin. Aceasta performanta nu a venit in mod intamplator, traiesc intr-un climat stabil, de investitii. Imi doresc ca acest lucru sa se intampla si in continuare", a declarat Cristina Varzaru, echipa de handbal feminin, citata de hotnews.ro. Gabriela Firea a declarat ca sportivii vor primi si primele de rezultat de 20.000 de euro care au fost promise, dar nu s-au mai dat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si