Protosinghelul Caliopie, responsabilul pentru constructii si probleme de patrimoniu in cadrul Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului, inclusiv pentru Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea Arges, a declarat intr-un interviu pentru Jurnalul de Arges ca Principele Radu l-a anuntat sa fie pregatit pentru inmormantarea Regelui Mihai.

"Anul acesta poate sa se incheie si cu decesul Regelui Mihai", a spus Caliopie. Regele Mihai urmeaza sa implineasca in octombrie 95 de ani.

Aici va fi inmormantat Regele Mihai, langa Regina Ana
Aici va fi inmormantat Regele Mihai, langa Regina Ana

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am vorbit chiar eu personal cu principele Radu care mi-a explicat că starea de sănătate a regelui este într-o continuă degradare. Adică posibilităţile fizice scad pe zi ce trece. El nu poate să estimeze în mod concret, pentru că nu poate să o facă, când va fi acest deznodământ. Dar semnalele nu sunt pozitive aşa încât, din nefericire, anul acesta poate să se încheie şi cu celălalt eveniment.

Dacă nu anul acesta, atunci poate la începutul anului următor. Nu ştim exact", a spus Protosinghelul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si