Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Scena surprinsa de camerele de supraveghere e clasica. O doamna eleganta, un magazin de cosmetice si tentatii cat vezi cu ochii. Femeia intra agale in magazin si ocheste din prima un raft. Merge glont intr-acolo si pare sa priveasca indelung oferta. Pana aici, nimic iesit din comun, doar nicio femeie nu-si cumpara cosmetice in 3 secunde, nu? Fiti foarte atenti, actiunea e pe cale sa inceapa.

Cum ii sta bine clientului nehotarat, doamna  da tarcoale raftului, mai arunca doua trei priviri si pare ca, in sfarsit, a gasit ceva interesant. Scoate din suport un ruj, il desface, cat sa ii observe nuanta, si… cam atat. Sa se fi decis atat de repede? Il ascunde bine in palma si o ia de la capat cu studiatul cosmeticelor.


Cine spunea ca femeile au atentie distributiva, mare dreptate avea.
Desi sta de cateva clipe bune cu privirea atintita spre rafturile cu machiaje, asa-zisa clienta surprinde cu coada ochiului momentul in care alti doi oameni se indreapta spre iesire. Cu o miscare scurta din calcaie, femeia se intoarce cu 180 de grade si o ia pe urmele lor. Dar cu un pas ceva mai grabit decat la intrare, cat sa ajunga in dreptul barbatului exact in clipa in care acesta paseste in afara magazinului.
Surprinzator este ca, desi inca are rujul in  mana, dar nu si dovada ca l-a platit, alarma nu se declanseaza. Si, uite-asa,doamna s-a ales cu un ruj gratuit. Mai putin placut este inca ca acum are si un dosar penal, pentru furt calificat. Doar sa-i dea de urma politistii, care cer ajutorul celor care ar putea sa o recunoascadin aceste imagini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si