Potrivit unui proiect de program guvernamental ce urmeaza sa fie pus in dezbatere publica la inceputul lunii spetembrie, Statul vrea sa ii recompenseze pe cei care vor sa deschida afaceri in Romania cu 50.000 de euro.

Acest program va fi implementat de catre Ministerul Fondurilor Europene si are alocat un buget de 30 de milioane de euro, bani care provin din fonduri europene prin programul Operational Capital Uman.



Pe langa bani, viitorii anteprenori vor primi si consultanta sau training in afaceri.

Claudiu Vrinceanu, oficial ministerial, a spus ca de acesti bani pot beneficia atat studentii care au studiat in strainatate, cat si cei care au lucrat in afara, iar, in timp, criteriile finale de eligibilitate pentru beneficiari vor fi stabilite in cadrul procesului de consultare publica, proces care va fi demarat la inceputul lunii septembrie, noteaza cei de la Romania TV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si