Printre sutele de pasageri s-au aflat reprezentantii companiei aeriene. Tot personalul avionului s-a bucurat de o primire speciala. Doua romance imbracate in port popular i-au servit cu paine si sare.

Oficialii turci si romani au inaugurat un nou zbor in inima Ardealului cu bucate traditionale romanesti. Ca la orice botez, nu a lipsit nici tortul, unul cu adevarat spectaculos. "Este o zi foarte fericită pentru relaţia turco-română, conectăm unul dintre cele mai dinamice orase din lume cu unul dintre cele mai dinamice orase din România."

, a declarat Ambasadorul Turciei in Romania, excelenta sa, domnul Osman Koray Ertas.



Evenimentul de astazi a fost organizat pentru a marca un nou zbor de pe aeroportul international din Cluj Napoca.

Dupa Bucuresti si Constanţa, cea mai buna companie aeriana din Europa a lansat cel de-al treilea culoar catre Romania, pe ruta Cluj-Istanbul. De la inceputul acestei luni, ardelenii pot calatori spre unul dintre cele mai mari orase din Turcia, de patru ori pe saptamana.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro



Pentru inceput, preţul unui bilet pe ruta Istanbul-Cluj incepe de la 99 de dolari. Biletul Istanbul- Cluj, de la 99 de euro. Preturile au  toate taxele incluse." Dacă vorbim de Cluj Napoca, segmentul de studenţi este foarte important. Stim că este un oras universitar, sunt mulţi studenţi aici.", a spus si Taskent Ziva- Senior Vice President Turkish Airlines.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si