“Familia Ionescu – Basescu, de comun acord si de maniera amiabila, a decis sa puna punct casniciei incepute in 2012. Separarea se produce prin procedura notariala. In acest moment, locuim deja separate”, este parte din mesajul de pe Facebook al Elenei Basescu.

Sotii Basescu-Ionescu, in primavara, alaturi de cei doi copii ai lor
Sotii Basescu-Ionescu, in primavara, alaturi de cei doi copii ai lor

In ultimele doua zile, surse din apropierea cuplului au venit cu noi informatii.

Elena Basescu a fost cea care a cerut divortul, ea depunand actele pentru separarea legala la un notar, nimeni altul decat sora mai mare Ioana Basescu. In scurt timp, EBA si Bogdan Ionescu vor trebui sa mearga la biroul notarial al Ioanei Basescu pentru a semna actele si a parafa astfel divortul. Se pare ca, cei doi soti au ajuns la intelegere: Elena si cei doi copii ai cuplului vor ramane in vila in care locuiesc si acum, barbatul fiind cel care a plecat deja din domiciliul conjugal, el mutandu-se singur intr-un apartament. In plus, tot surse din apropierea cuplului sustin ca cei doi parinti vor custodie comuna asupra copiilor, asa ca Elena Basescu nu a cerut pensie alimentara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Din ce bani isi va intretine copiii Elena Basescu? Pana in 2014, fiica presedintelui a  fost europarlamentar, asa ca a beneficiat de un salariu lunar de peste 6.000 de euro, dar la ultimele europarlamentare, Elena Basescu nu a mai candidat. A fost “casnica” o perioada, mai exact pana cand baiatul ei a implinit un an. Din februarie, insa Elena Basescu s-a angajat la Camera de Comert a Romaniei.

Conform informatiilor din presa, EBA este angajata la departamentul Relatii Internationale si are un salariu de 3.000 de lei net.
Elena Basescu (medalion), la o intalnire de la Camera de Comert
Elena Basescu (medalion), la o intalnire de la Camera de Comert

In plus, anul trecut, apropiatii au sustinut ca Elena Basescu se implica si in afaceri.
EBA si sotul ei au cumparat, in urma cu ceva timp, din banii de la nunta, un teren in apropiere de Piata Aviatorilor. Iar, anul trecut, cei doi au demarat procedurile pentru construirea acolo a unui bloc cu apartamente de lux.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si