Bineinteles, orasul spera sa atraga pe aceasta cale si mai multi turisti.
"Scopul urmarit nu este ca oamenii sa se imbete", a insistat Kos. De aceea el si cei implicati in proiect s-au gandit la o modalitate prin care sa limiteze consumul: iubitorii de bere trebuie sa achizitioneze o halba speciala, in valoare de sase euro, prevazuta cu un microcip.
Cu aceasta ei pot sa isi toarne bere din unul dintre cele cinci brate al fantanii, fiecare avand un tip diferit de bere, iar microcipul limiteaza consumul, scrie hotnews.ro.

Bineinteles, orasul spera sa atraga pe aceasta cale si mai multi turisti.  "Scopul urmarit nu este ca oamenii sa se imbete", a insistat Kos. De aceea el si cei implicati in proiect s-au gandit la o modalitate prin care sa limiteze consumul: iubitorii de bere trebuie sa achizitioneze o halba speciala, in valoare de sase euro, prevazuta cu un microcip. Cu aceasta ei pot sa isi toarne bere din unul dintre cele cinci brate al fantanii, fiecare avand un tip diferit de bere, iar microcipul limiteaza consumul, scrie Hot News.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si